Blog

Hvordan Cloud Security kan hjælpe med at afhjælpe stigende omkostninger, lønninger og mangel på talenter

17 Mar 2022

Læs denne artikel på engelsk, tysk, hollandsk eller fransk

Efter en turbulent afslutning på 2021 med virkningerne af Omicron COVID-19-varianten bød begyndelsen af 2022 os velkommen med genåbning af livet, med folk tilbage på arbejde, afslutningen af obligatoriske masker og en følelse af lys for enden af tunnelen. Ikke desto mindre står vi nu over for nye udfordringer, der naturligt følger med løsningen af to års nedlukninger og den midlertidige lukning af økonomi og samfund.

I dag må vi se de stigende leveomkostninger i øjnene, hvor forbrugerpriserne er steget med 4,3 % og priserne på varer er steget med 6,6 %, hvilket er den største stigning på årsbasis siden 1985 [1]. Hvor virksomheder på ingen måde er undtaget. Sikkerhedsbranchen er en af dem, der har været udfordret af vanskeligheder med at rekruttere og fastholde personale med et rekordhøjt pres på arbejdsmarkedet, der driver lønningerne i vejret [1]. Desuden er de stigende omkostninger til råvarer og omkostninger i forsyningskæden som brændstof og elektricitet for blot at nævne nogle få, der kræver kreative løsninger [2].

Hvordan sikkerhedsbranchen vil møde musikken

I begyndelsen af pandemien bestilte vi en undersøgelse til de vigtigste beslutningstagere i sikkerhedsbranchen rundt om i Europa for at forstå konsekvenserne af coronaviruset. Vi fandt ud af, at cloud-teknologier har kastet lys over de risici, der er forbundet med teknologiske legacy-aktiver, og organisationer begyndte at tage cloud-apps til sig for at arbejde på en hybrid måde, som sikkerhedssystemer er en integreret del af.

Den måde, sikkerhedsbranchen arbejder på, ændrer sig med rette, da vi ikke kan blive ved med at gøre de samme ting og forvente andre resultater. Ved at bruge cloud CCTV og adgangskontrol arbejder installatørerne derfor smartere, ikke hårdere. Disse kan være gode allierede til at overvinde de udfordringer og trusler, som den finansielle ustabilitet i post-COVID-verdenen medfører, da fordelene kan omsættes til lavere omkostninger og en omlægning af forretningsmodellerne.

Her præsenterer vi, hvordan fysisk sikkerhed i skyen kan hjælpe med at bevare en bæredygtig forretningsvækst:

 1. Afbødning af konsekvenserne af medarbejdernes stigende lønninger

Statistikker har vist, at der er en betydelig mangel på kvalificeret arbejdskraft i teknologi- og ingeniørbranchen, og at lønnen for talent er steget med 12 % i gennemsnit på de fem vigtigste europæiske markeder [4]. Når du får din bedre betalte, dygtige ingeniør til at montere kameraer og forbinde adgangskontrolpunkter til en server, mister du værdifulde færdigheder, som de kunne bruge til mere komplekse opgaver. Ved at tilbyde CCTV og adgangskontrol i skyen kan du udnytte dine ressourcer bedre, da implementeringen vil være både hurtigere og nemmere:

For det første har du én dygtig it-medarbejder på installatørens kontor, som konfigurerer enhederne (kameraer, radarer, adgangspunkter osv.) og indlæser dem i cloud-platformen, hvilket tager mindre tid end at bygge servere på stedet. For det andet har du et mindre personale, der installerer og implementerer disse enheder hos din kunde, hvilket afhængigt af deres infrastruktur blot vil være at tilslutte og skrue kameraer eller sætte nogle ekstra ledninger op.

Ved at anlægge denne strategiske tilgang som sikkerhedsinstallatør udnytter du dine medarbejderes evner bedre, så lønforhøjelsen investeres fornuftigt, mens der sælges flere forretninger og implementeres hurtigere. Effektivt forvaltede talenter resulterer i højere kundetilfredshed med en enkel løsning, der fungerer både for slutbrugeren og for integratoren.

2. Effektiv udnyttelse af ressourcerne

  Sikkerhedsintegratorer skal i sagens natur være på stedet. De stigende omkostninger til energi og brændstof vil uundgåeligt trække installationsomkostningerne op. Energiomkostningerne er steget 32,2 procent [3], og benzinpriserne rammer den højeste værdi siden 2012 [4], men der er måder at gøre installationer mere effektive på, hvis vi ser på, hvordan vi kan reducere etableringsomkostningerne. I forhold til traditionelle implementeringsmetoder skærer et cloud-sikkerhedssystem ned på mange af de tids-, energi- og finansielle omkostninger, der traditionelt er nødvendige. Disse omfatter installation af servere, enheder og konfiguration af dem på stedet, som alle har deres egne energiomkostninger plus køling. Lad os se på sammenligningen her:

  3. Multiplikation af indtægtsstrømme

   Bæredygtig vækst kan opnås på forskellige måder, og den gode nyhed er, at med cloud-teknologi kan sikkerhedsinstallatører nemt øge indtjeningsstrømmene og fremtidssikre deres virksomhed. Traditionelt set ville en integrator sælge et engangsprojekt (stort eller lille) og udbetale pengene. Forslaget om fysisk sikkerhed i skyen udnytter disse kontrakter og gør dem til en bæredygtig indtægtskilde, da de opkræves pr. enhed pr. månedlig brug.

   Når udstyret er blevet solgt og installeret, er der et forhold til slutbrugeren, som åbner op for mersalg af funktioner med apps som f.eks. personoptælling, AI-indtrængningsdetektion, virtuel concierge og mange flere, der fortsat giver en indtægtskilde fra den samme enhed, hvilket holder kunderne tilfredse og opfylder deres behov.

   Virkeligheden er, at mange faktorer vil få sikkerhedsinstallatørernes lønninger til at stige: inflation, skat, den store tilbagetrækning, stor efterspørgsel efter job, mangel på færdigheder osv. Men der er kreative metoder til at afbøde disse, f.eks. ved at gennemgå produkter og servicetilbud og tilføje dem, der strømliner implementeringen. Desuden skal der også arbejdes på at undersøge, hvordan vi kan bruge ressourcer som f.eks. brændstof og elektricitet mere effektivt, og endelig skal vi se på, hvordan vi kan skabe flere strømme uden større input.


   [1] https://www.ft.com/content/14d...

   [2] https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-20/europe-heads-for-jobs-crunch-that-may-be-deeper-than-the-u-s-s

   [3] https://www.ft.com/content/7aef28eb-ce0c-49a4-b7cc-06d89478c44c

   [4] https://www.businesswire.com/news/home/20220125005180/en/UK-and-European-Employers-Enter-The-Great-Remuneration-Boost-Pay-and-Benefits-to-Address-Skilled-Worker-Shortage

   [5] https://www.reuters.com/business/energy/euro-zone-consumers-shock-power-bills-soar-2022-01-18/

   [6]https://murciatoday.com/petrol...

   Have a quick chat and learn how selling cloud can help your business grow

   Posted in Categories:
   Security